Zestien nieuwe schoolleiders geslaagd bij SPO Utrecht!

Zestien collega’s van SPO Utrecht zijn deze week feestelijk afgestudeerd als vakbekwaam schoolleider! Zij maakten deel uit van een groep van 24, die via Utrecht Leert de opleiding ‘Leiding geven aan Schoolontwikkeling II’ volgden. De andere geslaagden werken bij schoolbesturen KSU, PCOU en Stichting Noor. Van harte allemaal!

Natuurlijk was er een lovende speech, van Anje-Margreet Woltjer namens alle besturen. Ze is blij met zoveel enthousiaste nieuwe directeuren. ,,Ik ben natuurlijk in de eerste plaats blij voor jullie zelf: van harte gefeliciteerd met deze mooie uitkomst. Maar wij als besturen zijn ook blij met jullie. Het is belangrijk om goede directeuren op te leiden. Geweldig dat jullie op al onze scholen werkzaam zijn. Ik wens je een heel mooie loopbaan toe in ons onderwijs.’’

 

De tweejarige opleiding ‘Leiding geven aan Schoolontwikkeling II’ werd gegeven door Robert Mentink van de Thomas More Leiderschapsacademie. Hij blikte terug op de afgelopen jaren en zette iedereen persoonlijk in het zonnetje. En natuurlijk was er het plechtige moment van ondertekening van het diploma.

 

De deelnemers kregen een mooi cadeau (een boek van Mark Tuitert) van Utrecht Leert.

En daarna werd het heel gezellig in ‘de Steiger’ met een feestelijke afsluiting, een hapje en een drankje.

Geplaatst in Nieuws.