SPO Utrecht-festival ‘Ocean Summer Party’

Alle ruim 1100 mensen die bij SPO Utrecht werken, hebben echt iets om naar uit te kijken: op maandag 11 september beginnen zij hun werkweek met de SPO Utrecht Ocean Summer Party in TivoliVredenburg! Net als de oceaan, staat deze grote (personeels)dag van SPO Utrecht voor verbinding.

Het team dat dit festival organiseert, zegt het zo: ,,De oceaan is een mooie metafoor, als verbinder van alle werelddelen. Wij leren onze leerlingen immers goed te zwemmen, te navigeren en met alle verschillende weersomstandigheden om te gaan. Zodat ze die zeeën zelf kunnen oversteken en hun eigen koers kunnen vinden. We willen jullie inspireren, uitdagen en elkaar laten ontmoeten… dus duik mee in de diepte en ontdek de eindeloze uitdagingen van de oceaan. Spreek je collega’s aan de boulevard, flaneer langs het strand en geniet van een cocktail! Laat je inspireren door onder andere Jitske Kramer, Ilias El Haouidi, Karim Armgard, Join the Tjipcast, leer boxen en geniet van een stoelmassage. Verken de diepe zeeën, terwijl je uitkijkt uit over de skyline van Utrecht… Het wordt een echte Ocean Summer Party, die feestelijk wordt afgesloten met een spetterend optreden van Cherry & the Sugarstuds.’’

Het programma van deze Ocean Summer Party, wordt samengesteld door een werkgroep van collega’s met verschillende functies bij SPO Utrecht. Zij beslissen en regelen samen van alles om van de personeelsdag van SPO Utrecht een interessante en inspirerende ervaring te maken voor al onze 1100 collega’s.

Geplaatst in Nieuws.