Speciaal festival als vrolijk afscheid van directeur professionalisering SPO Utrecht

Haar naaste collega’s organiseerden een passend afscheid voor Arien Hartog, directeur professionalisering bij SPO Utrecht. Een heus festival aan het water! Met polsbandjes bij binnenkomst, een silent disco met eigen dj, een topband voor de muziek, lekkere hapjes, genoeg te drinken en allerlei activiteiten.

De vrolijke, ongedwongen sfeer deed Arien goed: ,,Fijn dat we zo een goeie aanleiding hebben voor een feestje. Het is fantastisch dat hier zoveel mensen zijn: er komen mensen die het fijn vinden om bij SPO Utrecht te werken. Ik vind dit heel leuk, het is heerlijk om hier deel van uit te maken.’’

Nog heel even dan, want 31 mei 2023 is Ariens laatste werkdag bij SPO Utrecht, na ruim veertig jaar. Maar op feestjes blijft ze in elk geval welkom. Ook nu zijn er veel oud-collega’s die zichtbaar genieten van het weerzien.

De sfeer is top. Levendige gesprekken voeren, goede wensen meegeven voor de toekomst, kleine gedichtjes schrijven en origami-kunstwerkjes vouwen: allemaal activiteiten die Arien na aan het hart liggen. Helemaal leuk zijn de vrolijke schoolopleiders, die zichzelf met eenvoudige middelen (een pruik met leesbril en een lang vest) hebben omgetoverd tot Arien-lookalikes. Dit speciale festival is zo een geweldige passende afsluiting van Ariens mooie loopbaan bij SPO Utrecht.

Geplaatst in Nieuws.