OBS Overvecht zoekt een onderwijsassistent

 

Obs Overvecht (OBO) is een multiculturele school met vier locaties met ruim 600 leerlingen met 34 verschillende nationaliteiten in de wijk Overvecht in Utrecht.

OBS OVERVECHT(OBO), een Vreedzame School !

is op zoek naar een onderwijsassistent

 

 

Ons onderwijs is gericht op het behalen van de doelen van de school:

  • hoge leerlingresultaten, gekoppeld aan het hebben van hoge verwachtingen van de kinderen, waarbij het spel bij jonge kinderen centraal staat.
  • Bijdragen aan het vormen van “goede mensen” die een positieve bijdrage kunnen leveren  aan de democratische samenleving. Uitgangspunt vormt hierbij  de Vreedzame School.

Wij zijn op zoek naar een assistent die affiniteit heeft met de doelgroep, de doelen van onze school ondersteunt, uitdraagt en verder helpt vorm te geven. Een assistent die het een uitdaging vindt om zich hierin verder te ontwikkelen, kan samenwerken en over een hoge mate van flexibiliteit beschikt.

De school is onderdeel van de Brede School Overvecht. Het samenwerken met externe partners is onderdeel van het dagelijks werk.  Binnen de Vreedzame Wijk dragen wij allemaal een steentje bij.

 

Structurele begeleiding kunnen wij garanderen, alsmede leuke kinderen, een enthousiast team en een professioneel werkklimaat!

Zie voor meer informatie de website van de school: www.obsovervecht.nl

 

Heb je interesse, stuur dan een beknopte sollicitatiebrief met curriculum vitae naar dir@obsovervecht.nl t.a.v. Marije Wassenaar en Nelleke Brouwer (directie Obs Overvecht)  voor woensdag 21 februari . De gesprekken zullen plaats vinden na de voorjaarsvakantie.

Geplaatst in Vacatures.