OBS Overvecht is op zoek naar een groepsleerkracht voor de bovenbouw

 

 

Obs Overvecht (OBO) is een multiculturele school met vier locaties met ruim 600 leerlingen in de wijk Overvecht in Utrecht.

 

 

OBS OVERVECHT(OBO), een Vreedzame School !

OBS Overvecht is op zoek naar een Groepsleerkracht bovenbouw  (0,8- 1,0 fte uitzicht op vaste aanstelling)

Ons onderwijs is gericht op het behalen van de doelen van de school:

  • hoge leerlingresultaten, gekoppeld aan het hebben van hoge verwachtingen van de kinderen en een brede talentontwikkeling.
  • bijdragen aan het vormen van “ goede mensen” die een positieve bijdrage kunnen leveren  aan de democratische samenleving. Uitgangspunt vormt hierbij  de Vreedzame School.

Wij zijn op zoek naar een leerkracht die affiniteit heeft met de doelgroep, de doelen van onze school ondersteunt, uitdraagt en verder helpt vorm te geven. Een leerkracht die het een uitdaging vindt om zich hierin verder te ontwikkelen, kan samenwerken en over een hoge mate van flexibiliteit beschikt.

De school is onderdeel van de Brede School Overvecht. Het samenwerken met externe partners is onderdeel van het dagelijks werk.  Binnen de Vreedzame Wijk dragen wij allemaal een steentje bij.

Structurele begeleiding kunnen wij garanderen, alsmede leuke kinderen, een enthousiast team en een professioneel werkklimaat!

Zie voor meer informatie de website van de school: www.obsovervecht.nl

Heb je interesse, stuur dan een beknopte sollicitatiebrief met curriculum vitae naar dir@obsovervecht.nl t.a.v. Marije Wassenaar en Nelleke Brouwer (directie Obs Overvecht)  voor 22 maart.

Geplaatst in Vacatures.