Nieuwbouw SO Fier en Haarzicht schiet omhoog

De nieuwbouw van SO Fier aan de Winklerlaan in Utrecht en van de Kees Valkensteinschool in Haarzicht komt nu letterlijk echt van de grond.

Aanstaande vrijdag 10 mei vieren we feestelijk het bereiken van het hoogste punt van SO Fier. Op donderdag 16 mei gebeurt dit bij het kindcentrum in Haarzicht, samen met onze partner Kind & Co.

Pannenbier is er al lang niet meer, maar wel een feestelijke vlag in top en een lekkere lunch voor alle mensen die bij de bouw zijn betrokken.

Voor SO Fier laat SPO Utrecht een speciale basisschool bouwen die helemaal passend is voor de leerlingen, die specifieke aandacht krijgen op het gebied van gedrag. In Haarzicht, Vleuten, komt een tweede locatie van de Kees Valkensteinschool, middenin de nieuwe wijk. Dit gebouw gebruikt de basisschool samen met kinderopvang en naschoolse opvang Haarzicht, samen vormen ze een kindcentrum voor de wijk.

Beide gebouwen worden in opdracht van SPO Utrecht duurzaam gebouwd, functioneren straks volledig energieneutraal en worden waarschijnlijk in januari 2020 in gebruik genomen.

Bekijk hieronder recente foto’s van de bouw!

Bouw van SO Fier op 1 mei 2019:

Bouw van kindcentrum Haarzicht op 6 mei 2019:

Geplaatst in Nieuws.