Meeloopdagen 2019 voor -bijna- bevoegde leraar

Van 25 tot en met 28 november 2019 stellen alle SPO-scholen zich weer open voor de Meeloopdagen. Wie serieus een loopbaan voor de klas overweegt, kan een hele dag lang ervaren hoe het is om echt te werken op een basisschool.

Scroll hier naar beneden en bekijk het programma en de mogelijkheden!

 Dit keer richt de inschrijving van de Meeloopdagen zich specifiek op belangstellenden die al bevoegd zijn (herintreders) en op leraren die bijna zijn afgestudeerd. Zij krijgen de kans om SPO-scholen te bezoeken in verschillende wijken in Utrecht, en zo merken wat bij hen past.

De vorige twee edities van de Meeloopdagen in 2018, leverden een tiental nieuwe collega’s op, meest zij-instromers. Zij staan nu al voor de klas, volgen tegelijkertijd de verkorte lerarenopleiding en worden persoonlijk begeleid.Je kunt je hier aanmelden voor de Meeloopdagen in het primair onderwijs.

Wie in het voortgezet onderwijs wil lesgeven, kan naar de Meeloopdagen op de scholen van NUOVO in Utrecht, het Cals College in Nieuwegein en IJsselstein en bij het Revius College in Wijk bij Duurstede.

Lees hier de ervaringen van de deelnemers aan de Meeloopdagen vorig jaar!

Geplaatst in Nieuws.