SPO-invalpools

Hoe meld je je aan?
Stuur een mail naar Sandra van den Oosten sandra.vandenoosten@spoutrecht.nl onder vermelding van de pool waarin jij interesse hebt.
Schrijf een korte motivatie en stuur je cv mee. Sandra neemt dan contact met je op.

Wij zijn op zoek naar jou!

We verwelkomen graag goede leerkrachten, gediplomeerd of bijna gediplomeerd, die bij SPO Utrecht willen werken.

Wil jij ervaring opdoen in verschillende groepen? Of ben je als ervaren leraar op zoek naar een leuke baan op een van onze 35 scholen?

SPO Utrecht biedt werk via drie verschillende pools. Mét goede, persoonlijke begeleiding en een vaste coördinator. Ook in een pool hoor je bij SPO Utrecht.

FREELANCEpool

Werken wanneer jij wil, in groepen waarmee je affiniteit hebt en op scholen die je leuk vindt. Je geeft door op welke dagen je beschikbaar bent en wij zorgen dat de match wordt gemaakt. Als freelancer heb je geen vaste aanstelling. Studeer je nog? Of ga je over een paar maanden op reis? Dan is werken als freelancer bij SPO Utrecht ideaal.

FLEXpool

Je werkt op vaste dagen, minimaal drie dagen per week, meer mag ook. Jij bent er voor langdurige vervanging en kortdurende vervanging van collega’s. Na een goede beoordeling krijg je een vaste aanstelling in de FLEXpool. Die beoordeling vindt plaats binnen zes maanden. Collega’s die werken in de FLEXpool worden begeleid door een ervaren directeur van SPO Utrecht.

SPO PRO Talentenpool

Je werkt op vaste dagen, minimaal drie dagen per week, voor langdurige vervanging. Talentvolle stagiaires en talentvolle vervangers komen in aanmerking voor SPO PRO. Zij krijgen coaching door ervaren schoolopleiders, intervisie en voor deze SPO PRO-collega’s zijn er themabijeenkomsten. Zo zorgen collega’s voor jouw goede start in het onderwijs. Na een goede beoordeling krijg je een vaste aanstelling bij SPO PRO.

Werken in de pools van SPO Utrecht biedt jou:

  • persoonlijk contact en goede begeleiding, een intakegesprek op het kantoor van SPO Utrecht
  • een vaste coördinator
  • leuke, afwisselende functies
  • een onderwijsorganisatie met veel kansen om je verder te ontwikkelen, persoonlijk en in je werk
  • een grote invalpool, met werk op 35 openbare scholen in Utrecht en Vleuten en De Meern