SPO invalpools

Invallen op de 38 verschillende scholen van SPO Utrecht

Hoe meld je je aan?

Stuur een mail naar Sandra van den Oosten sandra.vandenoosten@spoutrecht.nl  met een korte motivatie en je CV. Sandra neemt dan contact met je op.

 

Wij zijn op zoek naar jou!

Wij verwelkomen graag goede leraren, gediplomeerd of bijna gediplomeerd, die bij SPO Utrecht willen werken.

Wil jij ervaring opdoen in verschillende groepen? Of ben je al een ervaren leraar en ben je op zoek naar een leuke baan op één van onze 38 scholen?

SPO Utrecht biedt invalwerk vanuit twee verschillende pools. Ook in een invalpool hoor je bij SPO Utrecht!

FLEX pool

Je bent ervaren leraar (min. 3 jaar ervaring) en je wilt werken op vaste dagen. Het lijkt je leuk om zowel langdurige -als kortdurende vervanging in te vullen. Studeer je nog? Wil je werken naast je studie? Dan is werken als invaller vanuit de FLEX pool iets voor jou! Na een goede beoordeling (binnen 6 maanden) krijg je een vaste aanstelling in de FLEXpool. In de FLEXpool word je gecoacht door de directeur van deze pool.

PRO starterspool

Je bent een startende leraar (minder dan 3 jaar ervaring). Je wilt werken op vaste dagen (liefst min. drie dagen per week) op langdurige (en soms ook kortdurende) vervanging. Je wordt gecoacht door één van de ervaren schoolopleiders van de PRO starterspool. Je neemt daarnaast deel aan intervisie en andere bijeenkomsten met je collega’s uit de PRO pool. Na een goede beoordeling krijg je (binnen 6 maanden) een vaste aanstelling. Vanuit de PRO starterspool stroom je in op een baan op één van de 38 scholen van SPO Utrecht.

Werken in de invalpools van SPO Utrecht biedt jou:

  • persoonlijk contact en goede begeleiding, een intakegesprek op het kantoor van SPO Utrecht
  • een vaste coördinator
  • een grote invalpool, met werk op 38 openbare scholen in Utrecht en Vleuten en De Meern
  • leuke, afwisselende invalwerkzaamheden op die 38 scholen
  • een onderwijsorganisatie met veel kansen om je verder te ontwikkelen, persoonlijk en in je werk