SPO invalpools

Invallen op de 39 verschillende scholen van SPO Utrecht

Hoe meld je je aan?

Stuur een mail naar Sandra van den Oosten sandra.vandenoosten@spoutrecht.nl onder vermelding van de pool waarin jij interesse hebt.
Schrijf een korte motivatie en stuur je cv mee. Sandra neemt dan contact met je op .

Samen bepalen we vanuit welke invalpool je gaat werken, afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren.

Wij zijn op zoek naar jou!

Wij verwelkomen graag goede leraren, gediplomeerd of bijna gediplomeerd, die bij SPO Utrecht willen werken.

Wil jij ervaring opdoen in verschillende groepen? Of ben je al een ervaren leraar en ben je op zoek naar een leuke baan op één van onze 39 scholen?

SPO Utrecht biedt invalwerk vanuit drie verschillende pools. Ook in een invalpool hoor je bij SPO Utrecht!

FREELANCE pool

Werken wanneer jij wilt, in groepen waarmee je affiniteit hebt en op scholen die je leuk vindt. Je geeft door op welke dagen je beschikbaar bent en wij zorgen dat de match wordt gemaakt. Als freelancer heb je geen vaste aanstelling. Studeer je nog? Of ga je over een paar maanden op reis? Dan is werken als freelancer bij SPO Utrecht ideaal.

FLEX pool

Je bent ervaren leraar (min. 3 jaar ervaring) en je wilt werken op vaste dagen. Het lijkt je leuk om zowel langdurige -als kortdurende vervanging in te vullen. Studeer je nog? Wil je werken naast je studie? Dan is werken als invaller vanuit de FLEX pool iets voor jou! Na een goede beoordeling (binnen 6 maanden) krijg je een vaste aanstelling in de FLEXpool. In de FLEXpool word je gecoacht door de directeur van deze pool.

PRO starterspool

Je bent een startende leraar (minder dan 3 jaar ervaring). Je wilt werken op vaste dagen (liefst min. drie dagen per week) op langdurige (en soms ook kortdurende) vervanging. Je wordt gecoacht door één van de ervaren schoolopleiders van de PRO starterspool. Je neemt daarnaast deel aan intervisie en andere bijeenkomsten met je collega’s uit de PRO pool. Na een goede beoordeling krijg je (binnen 6 maanden) een vaste aanstelling. Vanuit de PRO starterspool stroom je in op een baan op één van de 39 scholen van SPO Utrecht.

Werken in de invalpools van SPO Utrecht biedt jou:

  • persoonlijk contact en goede begeleiding, een intakegesprek op het kantoor van SPO Utrecht
  • een vaste coördinator
  • een grote invalpool, met werk op 39 openbare scholen in Utrecht en Vleuten en De Meern
  • leuke, afwisselende invalwerkzaamheden op die 39 scholen
  • een onderwijsorganisatie met veel kansen om je verder te ontwikkelen, persoonlijk en in je werk