Werken bij SPO Utrecht

Is werken bij SPO Utrecht iets voor jou? Je bent van harte welkom!
Meld je bij Sandra van den Oosten: sandra.vandenoosten@spoutrecht.nl of  030 265 26 40
Je kunt ook gebruikmaken van een open sollicitatie.

Goede redenen om bij SPO Utrecht te werken

• Professionalisering

SPO Utrecht is een lerende organisatie. Je kunt je bij ons altijd verder ontwikkelen en professionaliseren, op de manier die bij jou past. Bijvoorbeeld via de SPO-Academie.

• Coaching

Nieuwe collega’s krijgen persoonlijke coaching en ook voor de invalleerkrachten in onze pools hebben we begeleidingsprogramma’s. SPO Utrecht koestert talent! Jonge getalenteerde leraren bieden we een plaats in onze SPO PRO talentenpool.

• Mobiliteit

Met zoveel verschillende scholen onder hetzelfde bestuur heb je veel keuze in leuke banen. Om je ontwikkeling te stimuleren, bieden we de mogelijkheid om bij collega’s op een andere SPO-school te kijken. Kijk eens bij een ander!

• Netwerken

Je ontmoet je collega’s van andere SPO-scholen in lerende netwerken. We hebben bijvoorbeeld netwerken voor rekenspecialisten, voor cultuurspecialisten, IB’ers, onderbouwcoördinatoren... In een netwerk wissel je onder deskundige begeleiding ervaringen en nieuwe kennis uit.

• SPO-conferentie

Elke drie jaar zijn alle personeelsleden bijeen tijdens de SPO-conferentie: een dag om je collega’s te ontmoeten, maar vooral om workshops, trainingen en presentaties te volgen rond actuele ontwikkelingen in ons onderwijs.

• Communicatie

Om goede samenwerking in schoolteams te stimuleren, werken veel leerkrachten met Human Dynamics. Zo leer je rekening houden met jouw eigen manier van communiceren én die van je collega’s, ouders en kinderen.

• De Vreedzame School

De meeste SPO-scholen zijn Vreedzame Scholen. De Vreedzame School is een bewezen succesvol programma voor sociale competenties en burgerschap.