Gezocht: directeur basisschool

Ben jij een eigentijdse, vakbekwame directeur basisonderwijs? En ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Dan is werken bij SPO Utrecht misschien iets voor JOU!

Gezocht: directeur basisschool

SPO-directeuren werken samen aan goed onderwijs, goed leiderschap en goed werkgeverschap in de groeistad Utrecht. Bij SPO Utrecht sta je er als directeur niet alleen voor. Samen met professionele stafmedewerkers werken we aan de ontwikkeling van onze scholen, van onze teams en van onszelf. Dan doen we om het beste onderwijs te bieden voor ruim 10.000 kinderen in onze stad!

In verband met huidige en verwachte vacatures zijn we op zoek naar nieuwe collega-directeuren die onze stichting komen versterken. Directeuren die verbindend zijn, communicatief sterk en die sturen op onderwijskwaliteit. Leidinggevenden die problemen niet uit de weg gaan, maar ze oppakken. Geen solisten of boegbeelden, maar directeuren die verantwoordelijkheid nemen, teams inspireren bij hun werkzaamheden en zich maatschappelijk betrokken tonen.

Past dit bij jouw ambities en vaardigheden?

Dan ontmoeten we je graag voor een gesprek om na te gaan of werken bij SPO Utrecht iets voor jou is. Ben je geïnteresseerd? Stuur uiterlijk 26 september 2021 je cv en een korte motivatie naar info@spoutrecht.nl o.v.v. werving directeuren.

SPO Utrecht is het schoolbestuur van 38 openbare basisscholen, (voortgezet) speciaal (basis-)onderwijs en ISUtrecht. Op www.spoutrecht.nl lees je meer over ons. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Geplaatst in Nieuws.