De excellentievlag gaat uit op obs Overvecht

Op alle locaties van obs Overvecht hangt vandaag de excellentievlag uit. Deze basisschool mag ook het komende jaar het predicaat Excellente School dragen.

Leerkrachten, leerlingen en ouders van obs Overvecht blijven trots op deze onafhankelijke erkenning van kwaliteit. ,,Het is onze drive om het beste in de kinderen naar boven te blijven halen!’’ zegt directeur Marije Wassenaar. ,,In onze mooie nieuwe schoolgebouwen kan ons onderwijs alleen nog maar beter worden.’’

Volgende week nemen ook de leerlingen van OBO De Gagel hun intrek in een gloednieuw schoolgebouw aan de Ibisdreef 401. Als eind dit schooljaar OBO Spoorzicht en begin van het nieuwe schooljaar OBO de Klopvaart, naar het nieuwe onderkomen verhuizen, beschikken alle vier locaties van obs Overvecht over een nieuw pand.

Vandaag ontvingen 54 scholen voor basis- en voortgezet onderwijs het predicaat. Het totaal aantal excellente scholen in Nederland is nu 184. Het predicaat is drie jaar geldig. Obs Overvecht is al sinds 2013 een excellente school.

Geplaatst in Nieuws.