Bouwovereenkomst Kindcentrum Rijnvliet is bezegeld

De handtekeningen zijn gezet! Eric van Dorp (links, bouwheer SPO Utrecht) en Walter Kormelink (midden, Kormelink’s Algemeen Bouwbedrijf) bekrachtigden op 3 april 2019 de bouwovereenkomst voor Kindcentrum Rijnvliet met hun persoonlijke ondertekening.

Dat deden ze heel officieel en feestelijk op het kindcentrum zelf, in aanwezigheid van directeur Annelies Meijer en de leerlingen. Ook Bertus Koot, directeur van partner KMN Kind & Co, was erbij (rechts op de foto).

Annelies Meijer: ,,We zijn heel blij dat de overeenkomst is getekend. We kijken echt uit naar de start van de bouw, half juli. We zullen dan met de kinderen geregeld een kijkje nemen bij de bouwplaats, zodat ze zelf kunnen zien hoe alles vordert. We kunnen niet wachten tot ons prachtige gebouw wordt opgeleverd! Dat wordt oktober volgend jaar.’’

De nieuwbouw is specifiek ontworpen als kindcentrum, waarin onderwijs en opvang een pedagogisch geheel vormen. In het gebouw vind je ateliers en spannende ontdekplekken. Het pand is volledig energieneutraal. En pal ernaast ligt straks het Voedselbos, waar kinderen zeker gaan spelen en voedsel verzamelen om in het kindcentrum te bereiden en op te eten.

Kindcentrum Rijnvliet bestaat al sinds schooljaar 2018-2019. Tot de nieuwbouw klaar is, is het gevestigd pal naast de gelijknamige wijk in aanbouw. Het aantal leerlingen, nu negen, groeit mooi door, omdat de eerste huizen in de wijk al zijn bewoond.

Geplaatst in Nieuws.