Brede School Hoograven is op zoek naar een coördinator Brede School

Wil jij samen met de netwerkpartners in de wijk een mooi programma neerzetten waarin kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen en ontdekken?
Brede School Hoograven is op zoek naar een

Coördinator Brede School

18-24 uur (wtf 0,45-0,6)
Ben jij iemand die de kwaliteit heeft om als verbinder te netwerken in een multiculturele wijk? Denk en werk jij in het belang van kinderen in de wijk Hoograven? Dan willen wij graag met je in gesprek!

Wat bieden wij?

Een door de gemeente gesubsidieerde functie die wordt uitbetaald conform cao po, salarisschaal L11.

 

Wij zoeken een iemand die:

  • Makkelijk overzicht kan houden
  • Systematisch en planmatig werkt
  • In contacten vriendelijk maar volhardend is
  • Analytisch sterk is
  • Helderheid kan scheppen in de brij van subsidies en regels
  • Zich makkelijk beweegt in verschillende netwerken

Onze school

De Brede School Hoograven bestaat uit vijf basisscholen, verspreid over drie locaties. Het zijn de Ariënsschool, de Blauwe Aventurijn, de Da Costaschool, De Hoge Raven en de Sint Jan de Doperschool. Daarnaast bestaat de Brede School Hoograven uit peuterspeelzaalorganisatie Spelenderwijs, kinderopvangorganisaties Ludens, kinderopvang Smallsteps en KMN Kind & Co en sociaal makelaarsorganisatie Dock.

 

Wat doet de brede school?

De Brede School biedt een veilige, uitdagende omgeving met kwalitatief hoogwaardig onderwijs, kind & gezin gerelateerde voorzieningen en activiteiten om leerlingen meer kansen te bieden om hun talenten te ontwikkelen en goed op te groeien. Dit doen we onder andere door een breed aanbod van cursussen op het gebied van sport en cultuur en verschillende activiteiten aan te bieden.

 

De brede school als spil in de wijk

Een school heeft een directe relatie met de buurt. De meeste kinderen die een school bezoeken zijn afkomstig uit de wijk. Een Brede School biedt niet alleen kinderen, maar ook ouders de gelegenheid elkaar te ontmoeten en samen activiteiten te ontplooien. Veel scholen hebben ouderlokalen, die benut worden voor allerlei activiteiten rond opvoeden en opgroeien.

Heb je interesse?

Vul dan uiterlijk 25 oktober 2020 het sollicitatieformulier in! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Wim Kroeze, schoolleider van KBS St. Jan de Doper, op 06-86827428 of via wim.kroeze@ksu-utrecht.nl

De gesprekken vinden plaats op 2 november in de middag.

 

Geplaatst in Vacatures.